Ƀitcoin duikt door stoploss heen

bitcoin prijsdrop conigy uurgrafiek

Binnen 20 minuten een prijsdaling van ruim 5%. Een stoploss werkt dan niet. De prijs daalt te snel en schiet door mijn geplaatste stoploss op 6262 heen. Gelukkig heb ik altijd alerts aan staan. Ik heb handmatig verkocht op 6191.

bitcoin overzicht Coinigy

Wat ik nu doe is op twee van mijn drie mijn schermen* alle aantekeningen en trendlijnen verwijderen. Dit betreft een geheel nieuwe situatie waarbij ik met een schone lij kijk wat de markt doet en hoe ik daarop anticipeer.

* ik werk met drie schermen. Op scherm 1 (wekelijkse candlesticks) lees ik de trend af en bepaal of ik niet-koop of niet-verkoop. Dit scherm blijft in tact. De twee andere schermen (dagelijkse- en de uurgrafiek) schoon ik op en start met een schone lij.

In 10 weken leer ik jou zelfstandig, veilig en consistent te traden! Boek nu een call!

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *