Crypto Garden Party juli ’24

 22,31 Excl. BTW

€27,00 Incl. BTW

Uitverkocht

Specs

Category: Availability:

Uitverkocht

Beschrijving

Programma:

13:00:
Basisuitleg crypto + bekendmaking wedstrijd door Koen van GrowTention

15:00:
Metaverse: The New Internet door Paul en Karolien van AZTEQ Metaverse

17:00:
Stressvrij Traden door Fabian van TradingDutch

Extra’s:

  • Springkasteel voor de kinderen: Er zal een springkasteel klaarstaan zodat de kinderen zich kunnen vermaken terwijl jij geniet van de presentaties.
  • Babysitter: Een leuke babysitter is de hele dag aanwezig om een oogje in het zeil te houden, maar de verantwoordelijkheid blijft bij de ouder of voogd.
  • Wedstrijd: Doe mee aan onze cryptografische wedstrijd en maak kans op een geweldige prijs! Verzamel de sleutels uit onze opvolgmails en gebruik ze tijdens het evenement om het raadsel op te lossen. (meerdere winnaars)
  • Promo: Iedereen die zich op de dag zelf inschrijft voor een cursus bij Fabian ontvangt een tijdelijke kortingscode van 5% waardoor de Crypto Garden Party zichzelf meteen betaald.
  • Netwerkmogelijkheden: Maak kennis met andere crypto-enthousiastelingen en breid je netwerk uit.
  • Muziek en gezelligheid: Geniet van een ontspannen sfeer met muziek en gezelligheid

Wedstrijd: Tijdens het evenement organiseren we een spannende wedstrijd waarbij je cryptomunten kunt winnen voor de AZTEQ Metaverse! Om deel te nemen, verzamel je sleutels die verstopt zitten in de wekelijkse opvolgmails. Op de dag van het evenement gebruik je deze sleutels om een cryptografisch raadsel op te lossen en de oplossing te verifiëren met andere deelnemers.

Inschrijven: Schrijf je in door je e-mailadres in te vullen en de betaling van €27 te voltooien op deze pagina. Na inschrijving ontvang je enkele mails met meer informatie, codes en tips voor de wedstrijd.

Bereikbaarheid: Hanendreef 117, 2930 Brasschaat is goed bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid in de (naburige) straat of op de oprit. We hopen op goed weer zodat we optimaal kunnen genieten van onze grote tuin en de buitenactiviteiten.

We kijken ernaar uit je te zien op de Crypto Garden Party!