Maak een keuze!

Maandelijks

Jaarlijks

20% korting

Silver

TradingDutch VIP

€39

Per maand

Gratis Cursussen:

Silver

TradingDutch VIP

€374,40

Per jaar (€ 31,20 per maand)

Per maand betalen? Klik op de schakelaar bovenaan. 

Gratis Cursussen:

Het werkt heel makkelijk:

Na het volgen van een van de programma’s van TradingDutch sluit je een abonnement af en je behoud toegang de TradingDutch VIP groep op het leerportaal, de TradingDutch VIP groep in Telegram en alle live sessies. 

Omdat we allemaal op dezelfde manier hebben leren traden handelt elk lid van de groep op de zelfde stressvrije wijze en daarom begrijpen we elkaar heel goed.

Door de live sessies leren we elkaar goed kennen en samen bouwen we aan onze skills om een zelfstandig, consistente en stressvrije trader te worden. 

Heb je even geen tijd meer, dan kun je op elk gewenst moment je abonnement stopzetten in je profiel. Als je je abonnement direct na aankoop stopzet, blijf je toegang houden tot het einde van de looptijd van het abonnement, wel zo mooi 🙂

Wel een kanttekening voor als je je abonnement besluit te stoppen: als de prijs inmiddels omhoog is gegaan, omdat de waarde in de groep steeds verder wordt uitgebreid, betaal je bij het opnieuw afsluiten van je abonnement de op dat moment geldende prijs.