Automatisch Traden met Haasonline.com

logo van haas-online

Met de Haasonline-software kunnen traders hun systeem automatiseren om betere resultaten te behalen. Haasonline-software maakt gebruik van de nieuwste technologie om traders te voorzien van de juiste set aan gereedschappen om te handelen zoals zij dat willen en volgens hun eigen systeem. Als echte cryptotrader ben je continu bezig met het analyseren van de altijd fluctuerende en volatiele markt, daarom presenteert Haasonline de HaasBot die jou helpt bij het monitoren van de markt als je daar zelf even geen tijd voor hebt, bijvoorbeeld tijdens het eten, uitgaan met vrienden, familietijd of als je slaapt. Met behulp van de HaasBots kunnen de gebruikers hun handelsstrategie automatiseren en verder gaan met de dagelijkse zaken.

Haasonline Software stelt traders in staat om hun Bitcoin- en Altcoinhandel volledig te automatiseren, 24 uur per dag, met behulp van cryptocurrency trade bots genaamd de HaasBots.De HaasBots beschikken over zeer veel configuratiemogelijkheden en zijn erg flexibel in te zetten. Deze tradingrobots kunnen gebruikmaken van heel veel technische indicatoren, waaronder RSI, MACD en Fibonacci, evenals van verschillende beveiligingen en zekeringen om jouw investeringen veilig te houden. Je kunt historische en real-time gegevens gebruiken om jouw persoonlijke strategieën op de HaasBot te simuleren en te zien hoe ze reageren op verschillende marktomstandigheden. Met de “auto-tune“ optie kun je testen hoe diverse indicatoren en beveiligingen reageren in bepaalde marktomstandigheden.

Je kunt de Haasonlinesoftware rechtstreeks met Telegram integreren om op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws. Je kunt live nieuws, updates over winst en/of verlies en andere trading gegevens op deze manier goed volgen. Haasonline brengt geen extra kosten in rekening voor het aantal geplaatste orders en geeft de gebruiker volledig toegang tot zijn ondersteunde exchanges. De gebruiker heeft recht op alle winst behaald met handelen en Haas zal daar geen aandeel in nemen.

HaasBot ondersteunt volledig programmeerbare script-bots die zijn geschreven in C#. Met behulp hiervan kunnen traders met kennis van programmeren het kader gebruiken om volledig op maat gemaakte bots te ontwikkelen die werken volgens hun eisen. Traders kunnen ook deelnemen aan de constant groeiende groep van HaasBot-gebruikers om ideëen en handelsstrategieën te delen, zelfstudies te bekijken, een training/cursus te volgen en support van professioneel ondersteunend personeel!

HaasBot is ontwikkeld door een team van deskundige professionals en liefhebbers van cryptocurrency met jarenlange ervaring. Hoewel HaasOnline Software officieel werd ontwikkeld in januari 2014, is de naam al sinds de jaren 90 in gebruik. De HaasOnline Trade Server (HTS) van het bedrijf heeft momenteel duizenden actieve gebruikers.

Traders kunnen kiezen uit drie HaasBot-abonnementen: 3 maanden, 6 maanden en 12 maanden. Elk abonnement heeft drie niveaus, beginnend, eenvoudig en geavanceerd, elk met verschillende mogelijkheden en functies om aan de wensen van verschillende gebruikers te voldoen.

Meer informatie over de software is te vinden op haasonline.com.

Ontvang direct 10% korting! Gebruik de volgende code: tradingdutch10

In 10 weken leer ik jou zelfstandig, veilig en consistent te traden! Boek nu een call!

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *