$BCH Bull Trend

crypto portfolio update standaard plaatje

bull flag grafiek bitcoin cash

De bulltrend van $BCH is nog steeds in takt. Ik heb mijn stop loss geplaatst op $2900. Ik zou kunnen besluiten om te verkopen rond de $3300 lijn, afhankelijke van welke indicatoren in nog meer krijg. Ik plaats geen stop loss op de $3300, omdat de huidige cryptomarkt zo volatiel is dat een te scherpe stop loss onnodig zou kunnen verkopen. Daarom plaats ik mijn stop loss op een veiligere plek en plaats ik alerts om zo de markt te volgen, zonder dat ik continu achter mijn beeldscherm hoef te zitten.

Bulltrend grafiek bitcoin cash

In 10 weken leer ik jou zelfstandig, veilig en consistent te traden! Boek nu een call!

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *