Belangrijk bericht! Binance verlaat Nederland! 😱

Dit moet je doen:

Het zat er aan te komen helaas. En zal nogal wat onrust veroorzaken. Sterker nog, vanochtend stonden zowel mijn telefoon als.. uhm mijn telefoon roodgloeiend. Alles gaat tegenwoordig via de telefoon.. Whatsapp, Telegram, mail.. en de telefoon zelf natuurlijk.

Gelukkig is de rust weer wedergekeerd in huize Leferink (voor wat dit betreft) en maak ik even tijd om je op de hoogte te brengen van dit nieuws.

Want als je geld op Binance hebt staan, moet je actie ondernemen!

Binance verlaat Nederland 😢

Binance heeft de moeilijke beslissing genomen om zich terug te trekken uit de Nederlandse markt. Vanaf vandaag (16-06-2023) accepteert Binance geen nieuwe gebruikers meer uit Nederland en vanaf 17 juli 2023 kunnen bestaande Nederlandse gebruikers alleen nog maar hun crypto tegoeden opnemen, zonder verdere aankopen, transacties of stortingen te kunnen doen.

✨Maar gelukkig zijn er hele goede alternatieven zoals ByBit of Bitvavo

✒️Registreer nu via onderstaande linkjes, dan ontvang je een korting en/of een bonus.

Welke beter is?

Persoonlijk vind ik Bybit prettiger vanwege de mogelijkheden en keuze aan coins, maar uiteindelijk moet je dit voor jezelf beslissen. Bitvavo is een prima exchange, maar het mist de OCO order en die gebruik ik veel.

Wat nu? AKTIEPUNT:

Als je een account op een andere exchange hebt, dan kun je de komende weken #stressvrij je funds van Binance overzetten naar je account op de andere exchange.

Als je daar hulp bij nodig hebt, laat het mij even weten, dan help ik je.

In onze TradingDutch Trading Community staat ook een duidelijke beschrijving van de stappen die je kunt nemen om geld van Binance naar Bybit over te zetten.

Kijk hier eerst even naar.

Succes! 👊🏻

PS. Vergeet niet je opgeslagen lijsten in TradingView aan te passen naar jouw (nieuwe) exchange!

In 10 weken leer ik jou zelfstandig, veilig en consistent te traden! Boek nu een call!

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *