Countertrend Strategie

laptommet grafiek en cryptocurrency

De Beste Cryptomunten om te Handelen

Sinds de Bitcoin in een beartrend is vanaf november 2021 pas ik veel de countertrend strategie toe. Dat wil zeggen, ik pak de uptrends binnen de downtrend en ben ik altijd op zoek naar de beste cryptomunten om te handelen.

Binnen een beartrend een uptrend meepakken neemt bepaalde extra risico’s met zich mee. Zoals ik in de Marktflitsen steeds benadruk is dat ik één hooguit twee long-trades in een altcoin pak, zolang BTC nog in de downtrend zit.

Dat heeft er weer alles mee te maken dat BTC de markt domineert op dusdanige wijze dat als BTC weer een level omlaag gaat, nagenoeg alle alts volgen.

Omdat ik hierom dus minder trades tegelijk plaats levert dat minder op dan wanneer de markt in een bulltrend is en ik veel meer trades tegelijk heb lopen.

Daarom ben ik eens met een van mijn leerlingen gaan kijken welke cryptomunten zijn voor deze strategie de beste cryptomunten om in te handelen?

beste cryptomunten om te handelen

Dat resulteerde in een lijstje cryptocurrencies die regelmatig (wekelijks of tweewekelijks) hoge pieken of lange groene body’s maken op één dag.

Dat is nog eens leuk traden!

Je maakt je setup, vindt een leuke trade, plaatst een OCO op je eerste target, maar laat een gedeelte van je inleg (bijvoorbeeld 50%) nog in je trade zitten om op de dag van de piek zo hoog mogelijk te verkopen.

Dit resulteerde in een aantal leuke trades in de afgelopen weken met winsten tussen de 15% – 68%!

De lijst met de beste cryptomunten om te handelen

Op dit moment uiteraard, de markt kan altijd wijzigen en dan kan een munt hieronder niet meer voldoende valide zijn om in te handelen.

Let weel op bij bijvoorbeeld DIA, dat het handelsvolume laag is. Houd daar rekening mee bij je aan- en verkooporders! 👊🏻

Bekijk de video voor meer uitleg

En vergeet hem niet te liken en je te abonneren 🤓

In 10 weken leer ik jou zelfstandig, veilig en consistent te traden! Boek nu een call!

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *