BestMixer.io streeft naar anonimiteit terug naar Crypto

Het ontwikkelteam van BestMixer.io streeft naar anonimiteit. Ze heeft de volgende generatie bitcoin-mixer geïntroduceerd in een poging om het versnellende tempo van blockchain-analysebedrijven zoals Chainalysis te vertragen. De reden achter deze beweging is eenvoudig. Cryptocurrency is niet anoniem, maar het doet alsof. Deze schertsvertoning schaadt beleggers die door cybercriminelen onbewust hun digitale eigendommen hebben laten stelen.

Het beschermen van digitaal vermogen staat op de eerste plaats

Het beschermen van digitaal vermogen op de blockchain is lang niet zo eenvoudig als het creëren van een sterk wachtwoord voor exchange-accounts. Of het heel goed verbergen van je persoonlijke sleutels. Digitaal vermogen beschermen begint bij het zorgen dat niemand in de eerste plaats weet wie je bent! Zodra cybercriminelen (of overheidsinstanties) met behulp van blockchain-analysetools in staat zijn om je gedrag op internet te monitoren. Je (crypto)sitebezoeken te achterhalen en transacties te verifiëren en hiervan gebruikersprofiel genereren. Kun je er zeker van zijn dat jouw geld in aanmerking komt om gestolen te worden in een hack. (of wordt gemarkeerd voor de belasting). Als je je afvraagt of dit klopt hoef je niet lang te zoeken om verschillende voorbeelden te vinden van grote hacks op bekende cryptocurrency personen.

mixing software

BestMixer.io streeft naar anonimiteit

Hoe gaat BestMixer.io precies te werk om ervoor te zorgen dat deze betrouwbare bitcoin-mixer jouw cryptovermogen beschermd en beschermd houdt? Door de introductie van een aantal nieuwe functies die beginnen met een drielaags poolsysteem, waarmee gebruikers het niveau van een bepaalde ‘blockchain-analyseweerstand’ kunnen kiezen. De zogenaamde Alpha-, Beta- en Gamma-pools zijn anoniem en bieden gebruikers de mogelijkheid hun blockchain-resistente status te upgraden.

De Gamma-pool, in het bijzonder, wordt gefinancierd door BestMixer.io private reserves en de beleggers in dit bedrijf. Gamma-poolfondsen zijn nauwgezet gecontroleerd op de correctheid van de munten die erin zitten en daarom zijn alle munten die door de Gamma-pool zijn gemixt nu en voor altijd volledig bestand tegen een blockchain-analyse. Het netto-effect is het hoogste niveau van anonimiteit voor beleggers die er voor willen zorgen dat niemand in hun portemonnee kan kijken en de digitale valuta kan stelen (of onterecht belasting kan laten betalen).

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=UxCezLbVT-w[/embedyt]

De Bitcoin-mixer BestMixer.io verwerkt opdrachten binnen 24 uur en vernietigt alle records die aan de transactie zijn gekoppeld nadat deze is voltooid. Een garantieverklaring die voor elke bestelling wordt uitgegeven, biedt verdere zekerheid aan klanten die de service gebruiken en een ‘mengsterktemeter’ zorgt ervoor dat elke gebruiker precies weet hoe goed hij de instructies voor het gebruik van de service heeft gevolgd.

Meer informatie kun je vinden op de website van BestMixer.IO of door de Bitcointalk-thread te lezen.

Dit bericht van Fabian Leferink verscheen eerst op Coincentral.com

In 10 weken leer ik jou zelfstandig, veilig en consistent te traden! Boek nu een call!

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *