Bitcoin daalt met 8%

cryptomarkt grafiek in het rood

Zoals ik in de TradingDutch Markflits van afgelopen woensdag al aankondigde, nam ik pas op de plaats en had al mijn long trades gesloten. Ik zat in geen enkele trade meer, totdat ik weer duidelijkheid in de markten zie.

De daling van Bitcoin vannacht bewijst dat het een goed besluit is geweest. Maar ook als de Bitcoin was gestegen, was het een verstandig besluit.

Ik wil zo veel mogelijk duidelijkheid en zekerheid in de markt. Als ik die niet voldoende heb en er zijn verschillende tekenen van zwakte in de markt, dan bescherm ik mijn portefeuille en sluit ik mijn posities.

Altcoin VRA een interessante munt?

In de Marktflits laat ik je zien waarom VRA een interessante munt is. Deze tip krijg ik uit onze gratis Trading Community op Telegram. Maak je hier nog geen deel van uit? Kom dan snel een kijkje nemen!

Vind je het niks, ben je ook zo weer weg 🙂 Maar ik weet zeker dat je het leuk vindt!

AI ingezet bij het minen van Bitcoin

Dat AI heel veel kan bewerkstelligen dat wisten we al, maar nu is het ingezet bij de software om Bitcoin te maken.

En wat blijkt?!

AI kan 260% efficiënter minen. In plaats van lukraak te zoeken naar waar de winnende “hashes” zitten weet deze methode precies te vinden waar de meeste kans zit om de juiste hash te vinden.

De software is nog niet op de markt, maar stel je voor wat er gebeurd als de software breed beschikbaar komt. Dan kunnen de Bitcoin halvings elkaar wel eens heel snel opvolgen!

Daarom vind ik de cryptocurrencymarkt zo interessant 🙂.

TradingDutch Marktflits 18 augustus 2023

In 10 weken leer ik jou zelfstandig, veilig en consistent te traden! Boek nu een call!

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *