Bitcoin.. Stijgen of dalen?

candle stick patroon

BTC grafiek bull of bear

BTC kan beide kanten op. De grote trend is wellicht nog steeds bullish en de kleine, nieuwe trend is bearish. Dit vind ik zeer risicovol. Ik ben rond de prijs van $18.400 uit BTC gestapt. Mocht er een breakout komen rond de $17.950 dan schaal ik mogelijk weer in. Misschien voor een kleine 5 of 10 procent winst, maar wellicht wacht ik op een breakout boven de $19.990. Anderzijds zit ik ook in Bitcoin Cash (BCH), waar momenteel ook een flinke bulltrend in zit. Stormy weather.. Ik weet niet waar de markt heen gaat, ik pas mij aan en zorg dat ik altijd een stop loss heb geplaatst. De hoofd munt waarin ik op dit moment alles cash is de USD(t) Euro en USD zijn voor mij nu de stabiele factor, waar ik voorheen alles in BTC deed.
BCH Bullflag

In 10 weken leer ik jou zelfstandig, veilig en consistent te traden! Boek nu een call!

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *