Cryptocurrency traden volgens een plan

cryptocurrency traden dollar bitcoin

Onderstaand artikel over cryptocurrency traden volgens een plan gaat over hoe ik het op dit moment interpreteer. Dit artikel bevat geen advies. Het risico om snel geld te verliezen is groot vanwege de volatiliteit van (crypto)valuta of effecten. U moet zich afvragen of u begrijpt hoe de (crypto)valuta of de effecten waarin u handelt werken en of u zich het grote risico kunt veroorloven om uw geld te verliezen. Lees de disclaimer.

Cryptocurrency traden zonder gedegen plan

Dat kun je doen, maar of het op de lange termijn winstgevend is en blijft?

Het grappige is dat als de markt opwaarts gaat je heel veel mensen hoort over dat ze in crypto getapt zijn, maar zodra de markt weer neerwaarts gaat zijn ze allemaal stil. Totdat de markt weer opwaarts gaat, dan zij ze weer blij.

Strategie: koop en hoop..

Is dit de manier waarop jij met cryptocurrency wilt omgaan, dan is dat prima. Als ik naar mijzelf kijk dan wil ik in control zijn en op een stressvrije manier, optimaal gebruik maken van de op- en neerwaartse bewegingen van de markt. Dan groeit mijn vermogen een stuk beter, is mijn portefeuille stabiel en slaap ik ook een stuk beter.

In de huidige markt, met alles wat er in de wereld aan de gang is, is het ‘lastig’ cryptocurrency traden.
Ja, als je geen plan en strategie hebt! In elke markt, opwaarts, neerwaarts of zijwaarts kun je namelijk traden. Ik heb een programma ontwikkeld om mensen die gecommitteerd zijn in drie maanden zelfstandig, consistent en stressvrij te leren traden.

Kun je het direct na drie maanden? Ik denk het niet, maar je hebt wel de basis, het materiaal om terugkijken, een helder plan, diverse strategieën voor verschillende marktomstandigheden, een duidelijk stappenplan en een makkelijke checklist. Hiermee kun je zelfstandig aan de slag en de ervaring opdoen die nodig is om een consistent winstmakende trader te zijn. Maar je moet het wel zelf doen!

Neem een gedegen salestraining. Doorgaans duren dergelijke trainingen een dag of vier. Ben je na het volgen van een goede salestraining een topverkoper? Nee, natuurlijk niet. Je zult aan de slag moeten met wat je hebt geleerd en door de ervaring die je opdoet en met de kennis die je tijdens je training hebt geleerd kom je met de juiste motivatie en commitment daar waar jij wilt zijn. Met vallen en opstaan en met traden is dat niet anders.

Ik ben er trots op om te mogen zeggen dat de gecommitteerde leerlingen binnen de drie maanden in staat zijn zelfstandig trades te vinden en ok met winst af te sluiten!

Cryptocurrency traden met het programma Stressvrij Traden

In het programma leer ik je geen truc, maar ik leer je stap voor stap hoe de technische analyse werkt. Ik leer je hoe je jouw portefeuille veilig houdt, hoe je correct administratie voert, hoe je specifieke indicatoren moet inzetten en op welk moment. Bovenal begeleid ik je  met het toepassen van verschillende strategieën, zodat kunt handelen in verschillende marktomstandigheden. Want de markt doet wat hij doet en wij moeten daarop anticiperen. Niet elke strategie werkt in elke omstandigheid.

Als je dit helder hebt weeg je ook af met hoeveel geld je in een trade stapt op basis van het sentiment en het mogelijke sentiment in de nabije toekomst. Ook bepaal je om deze redenen met hoeveel procent je uitstapt als je eerste target is geraakt. Dat verschilt ook namelijk per keer. In een bullmarkt bepaal je wellicht drie of vier targets, maar in een meer onzekere markt bepaal je misschien maar een of hooguit twee targets, waarbij je alsnog kunt besluiten volledig uit de trade te stappen bij je eerste target. Winst is winst!

Bescherm je portefeuille, neem winst, zoom uit en trade volgens een plan!

Dat zijn mijn steekwoorden en zaken waar ik mij altijd aan houd.

Een voorbeeld van een trade die nu loopt is DOGEUSDT. Op mijn Instagramaccount plaatste ik 6 dagen geleden deze trade:

En vandaag het vervolg. Zo zie je dat een percentage winst van 13,55% op mijn eerste target ook een super mooi percentage is. Vooral in de huidige markt. De stoploss heb ik mee verplaatst naar de positie van mijn eerste target en ik monitor de trade goed om te bepalen waar ik de rest van mijn positie opneem of wellicht dat ik nog bijschaal.

 

 

Ben je nieuwgierig geworden naar mijn programma Stressvrij Traden en wat ik voor jou kan betekenen?

Boek dan nu een call met mij dan vertel ik je er alles over!

Een call boeken kan via https://tradingdutch.com/call

 

 

In 10 weken leer ik jou zelfstandig, veilig en consistent te traden! Boek nu een call!

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *