Dip in Bitcoin vooraf zichtbaar in Trading Dutch Signaal

foto van scherm btc USDT en MACD en EMA

De inhoud van dit artikel is alleen bedoeld voor educatieve doeleinden en bevat pertinent geen advies. Handelen in cryptocurrencies of andere beleggingsproducten brengen risico’s mee. Vraag er naar bij uw beleggingsadviseur. #disclaimer

De dip in Bitcoin van afgelopen 24 uur werd ruim op tijd aangegeven door het Trading Dutch Signaal. Gisteren om elf minuten over acht ‘s ochtends heb ik de waarschuwing gepost in de Trade Alert chat van onze Discord Server. De eerste letter van het Trading Dutch Signaal ging van “b” naar “r”.

Eerder had ik de dreiging van deze wijziging in trend al aangekondigd zoals te lezen in de schermprent van twee dagen geleden.

Trend Analyse Cryptocurrency Week 39 bitcoin trend

Trading Dutch Signaal kondigde dip in Bitcoin aan

Het Trading Dutch signaal versprong van b(rr)b – M naar r(rr)b – M door het wijzigen van de richting van de EMA 13 van omhoog naar beneden, tezamen met het histogram van de MACD, die al neerwaarts liep, is dit het Impuls Systeem. Het Impuls Systeem geeft een zeer krachtig signaal af en is daarom opgenomen in het Trading Ditch Signaal.

De twee letters tussen haakjes geven de kleur van de laatste twee Heikin Ashi candles uit de weekgrafiek weer. Deze stonden ook al op rood, wat een extra bevestiging geeft aan de bearish trend en de dip in Bitcoin die daarop volgde.

Trendlijn in de daggrafiek ook doorbroken

Bovenstaande analyse werd onderbouwd door het neerwaarts doorbreken van de trendlijn in de daggrafiek van Bitcoin. Als bijlage bijgevoegd aan de post in de Trade Alert Chat van onze Discord server gisterenochtend.

schermprint van doorbroken trendlijn van Bitcoin

Hoe zag de dip in Bitcoin er uit

Hieronder zien we de beweging van de Bitcoinmarkt van de laatste 24 uur.

de dip in bitcoin schermprint

Een nieuwe trendlijn ontstaat

Op de daggrafiek zien we een nieuwe trendlijn ontstaan. Ik wacht tot in de komende dagen de koers deze nieuwe trendlijn opnieuw raakt. Blijft de trendlijn gehandhaafd, is de nieuwe trendlijn voor mij bevestigd. Tot die tijd laat ik de Bitcoinmarkt zijn gang gaan en kijk ik aan de zijlijn toe.

nieuwe trendlijn bitcoin schermprint

Heb je vragen of suggesties? Laat hieronder even een reactie achter.

In 10 weken leer ik jou zelfstandig, veilig en consistent te traden! Boek nu een call!

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *