ETC ook op mijn watchlist

ommekeer van de ETC trend

Bij ETC zie ik, net als bij #bitcoin, ook een ommekeer in de trend van bearish naar bullish. Deze ommekeer is al begonnen voordat bitcoin begon met het omkeren van de trend en oogt wat sterker. Op de daily chart zie je een groene pijl. Dit was mijn eigen interpretatie van een aankoop $ETC bij het terugkeren van een spike onder de nullijn van de EFI 2 indicator. Het impulssysteem gaf geen groen aan, maar blauw, vandaar dat ik alleen een pijl heb geplaatst en niet daadwerkelijk aangekocht. Op deze manier check ik regelmatig wat er zou gebeuren, om zo uit eindelijk mijn eigen tradingsysteem te ontwerpen.

etc daggrafiek

Op dit moment is er een kleine stijgende lijn met weinig volume. Wellicht komt er een break-out, wellicht komt er een fake-out. Beide zijn voor mij prima.

….#afwachten

In 10 weken leer ik jou zelfstandig, veilig en consistent te traden! Boek nu een call!

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *