Mijn FTC FOMO (Fear of Missing Out)

crypto portfolio update standaard plaatje

FTC Grafiek met tekst

Toch trap ik er soms nog in, dan koop ik op basis van een Telegram ‘buy signal’, zonder te kijken of de betreffende grafiek in mijn eigen setup past. Ook bij FTC was dat het geval, zeer scherp ingekocht op de piek! Toch knap ;-).

De FTC markt was wel van bearish naar bullish gekeerd, dat had ik wel bekeken. Na drie a vier dagen toch nog een winst van 10%, echter besloot ik nog niet te verkopen. Ik zie een redelijk sterke bulltrend en verwacht dat de prijs de 0.0026 nog wel zou kunnen aan tippen. Ook op dat moment bekijk ik of ik een breakout 0.0026 zou verwachten.

In 10 weken leer ik jou zelfstandig, veilig en consistent te traden! Boek nu een call!

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *