Gedeelte van Portfolio Omgezet in Bitcoin

bitcointrend richting bullish

Na een aantal dagen de trend te hebben gevolgd blijft de wekelijkse trend van Bitcoin omkerend richting bullish. De MACD geeft een sterkere stijging aan en de EMA 13 draait steeds meer bij. Voor mij een teken dat de kans groot is dat er een bullish trend aankomt waar ik laag wil instappen.

Op de daggrafiek lees ik uit dat voorzichtig de weerstand in ondersteuning veranderd. Let op! Dit is een voorzichtige schatting, omdat de candlestick van deze dag niet klaar is en dus geen bevestiging geeft.

bicoin weerstand wordt ondersteuning

Kijk ik op de uurgrafiek zie ik het zelfde. Weerstand wordt ondersteuning. Daarnaast zie ik in deze grafiek de zogenaamde ‘higher lows’. Hierop gebaseerd heb ik een gedeelte van mijn portfolio in Bitcoin omgezet. Met dit gedeelte handel ik ook via een bot. Deze bot handelt alleen vanuit Bitcoin, dus wanneer ik deze Bitcoins weer omzet in USD(t), staat de bot weer uit.

higher lows bitcoin

Ik heb alerts gezet op 6680 en 6516. Beweegt de markt weer richting deze cijfers wil ik bepalen of ik weer uitstap of dat de trend richting bullish sterk genoeg is.

In 10 weken leer ik jou zelfstandig, veilig en consistent te traden! Boek nu een call!

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Een van mijn alerts is afgegaan. Ik constateer een ‘lower low’ in de uurgrafiek. Op dit moment onderneem ik nog geen actie, maar het zijn wel triggers waardoor ik de markt goed in de gaten houd. Een lower low in de daggrafiek zou mij nog meer op scherp zetten.