fbpx
Logo tradingdutch.com wit
LIVE

20 maart, 2023

De 4 Stappen van Stressvrij Traden

Ik behandel vier stappen die door veel traders niet serieus genomen worden
– dus uiteindelijk meer tijd en geld kosten dan dat het oplevert

Maandag, 20 maart 2023, 11:30 – 13:00 CEST, Gratis Webinar

Webinar De Vier Stappen van Stressvrij Traden Registratie
Fabian Leferink Professional

Hosted By:
Fabian Leferink, Cryptotrader & Trading Mentor

Wat komt er bij kijken als je serieus wilt leren traden

Als je winstgevend wilt traden dan moet je je hoofd erbij houden. Je wilt te allen tijde inzicht en overzicht en stress is daarbij geen optie! Mijn naam is Fabian Leferink en ik doe aan swingtraden.

Ik kan mij voorstellen dat je als beginnende trader door de bomen het bos niet niet, of dat je al begonnen bent en het je niet lukt om consistent winst te maken. Geen probleem!

Er zijn vier stappen die veel (beginnende) traders niet nemen en dus tijd en geld kosten. Ik weet het, omdat ik wekelijks met mensen praat die graag willen leren traden met winst.

IK WEET HOE JE STRESSVRIJ KUNT TRADEN

Leer, in deze gratis anderhalf uur durende webinar, de vier stappen die je minimaal en consequent moet toepassen om stressvrij en winstgevend te traden.

Speciaal gericht op Nederlands sprekende traders die moe zijn van alle Amerikaanse quick-fixes en echt praktische, eerlijke informatie willen. 

De training is 100% live en ik beantwoord al jouw vragen.

Onderwerpen die ik behandel:

Wat behandel ik tijdens het webinar?

*Fear Of Missing Out

Nog slechts voor een tijdelijke periode!

Mis deze kans om de vier stappen van stressvrij traden te leren niet!

Maandag 20 maart

11:30 AM Central European Time (Amsterdam, Brussel)

Het webinar start in

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Review TradingDutch op TrustPilot
Review TradingDutch op TrustPilot
Review TradingDutch op TrustPilot
Fabian Leferink blauwe trui op kantoor

Jouw webinar host: Fabian Leferink

Hi, ik ben Fabian Leferink!

Ik heb een professionele achtergrond als trader en heb inmiddels ruim 9 jaar ervaring. Het is mijn passie om mensen die graag stressvrij willen leren swingtraden verder te helpen resultaten te boeken met handelen in cryptocurrency. Ik ben begonnen met het 1-op-1 coachen van mensen die stressvrij willen leren traden en heb dit uitgebreid door mijn kennis online te delen via Masterclasses en het TradingDutch Leerportaal. 

Door voortdurend nieuwe strategieën te testen, ontdek ik wat werkt en wat niet. Ik deel alles wat wat ik leer samen met mijn klanten en potentiële klanten, zoals jij! Ik sta bekend om mijn nuchtere en persoonlijke benadering m.b.t het traden en om mijn oprechte zorg voor mijn klanten.

Ik kan niet wachten om jouw traden naar een hoger leven te brengen, zodat jij het verschil kunt maken en ook meer vrijheid in jouw leven kunt creëren.

Ik zie je in de gratis training!

© 2018 – 2022 TradingDutch | Voorschoten | Nederland | +316 19 810 489 | KvK: 27317409 | Disclaimer | Privacy | [email protected]