Het geheim van Weerstand, Support en Trendlijnen

Weerstand Support en Trendlijnen zelfstandig tekenen

Onderstaand artikel over het geheim van Weerstand, Support en Trendlijnen gaat over hoe ik het op dit moment interpreteer. Dit artikel bevat geen advies. Het risico om snel geld te verliezen is groot vanwege de volatiliteit van (crypto)valuta of effecten. U moet zich afvragen of u begrijpt hoe de (crypto)valuta of de effecten waarin u handelt werken en of u zich het grote risico kunt veroorloven om uw geld te verliezen. Lees de disclaimer.

Weerstand, Support en Trendlijnen

Zijn hèt middel om je technische analyse te starten. Het zijn verre weg de meest gebruikte signalen of opties of hoe je ze ook wilt noemen als je begint met het analyseren van de prijsactie. Maar veel traders weten het niet goed toe te passen. Ze zijn of veel te lang bezig met het op de juiste plaats zetten van de lijn. Of ze bekijken de grafiek maar heel beperkt en letten zo niet op het grote geheel.

Lang bezig zijn met het zetten van de lijn heeft totaal geen zin! Kijk, ik geef wel aan hoe je een weerstand, support of trendlijn op de juiste manier moet zetten, echter blijft het alleen maar een indicatie. Al zou je de lijn niet helemaal goed gezet hebben geeft het jou een indicatie op welk moment je de prijs actie goed in de gaten moet houden.

In de video leg ik een aantal zaken uit waar je op kunt letten om nog beter weerstand, support en trendlijnen in je technische analyse te plaatsen.

Hoe ik weerstand, support en trendlijnen teken

Na het geheim van het correct tekenen van de weerstand, support en trendlijnen laat ik in de live markt zien hoe ik de lijnen teken. Op welke zaken let ik en waarom zoom ik uit. Ik laat je duidelijk zien wat er zou kunnen gebeuren als je namelijk niet uitzoomt. Dan heb je echt een onvolledig beeld van de markt.

Als je goed oplet, dan zie je ook dat ik er niet veel te lang over doe en dat ik een beetje met de lijnen ‘speel’. Oké, ik heb natuurlijk al heel wat jaren ervaring, maar het is echt niet zo ontzettend moeilijk. Teken gewoon wat je ziet, je kunt het later weer bij stellen.

Maar let wel op dat het logisch is wat je doet.

Ja maar waat is dan logisch?

Tja, dat moet je leren.. Daar heb je ervaring voor nodig en een goede mentor.

In mijn programma Stressvrij Traden help ik je stap voor stap naar het succesvol maken van een technische analyse, zodat jij na de training zelfstandig, consistent en stressvrij aan de slag kunt. Dat is namelijk het doel en de uitkomst van mijn programma!

Meer weten? Boek dan even een call met mij, dan bespreken we samen of en hoe ik je kan helpen. Mijn programma is namelijk niet voor iedereen weggelegd.

Veel plezier met de video!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=S7Dbxx3b8KE[/embedyt]

 

In 10 weken leer ik jou zelfstandig, veilig en consistent te traden! Boek nu een call!

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *