Ingestapt in Bitcoin

impuls niet meer rood

Ik ben mijn trading systeem nog aan het ontwikkelen. Onder andere maak ik gebruik van Alexander Elders Tripple Screen systeem, dan vooral het eerste scherm (weekly candle sticks) om drie mogelijkheden te bepalen: niet kopen (rood), niet verkopen (groen) of geen van beide (blauw). Het impuls systeem van Alexander Elder is gestopt met rood zijn.

Impuls System in het kort

Op mijn tweede scherm (daily candle sticks), waar ik Elders Force Index 13 gebruik in tegenstelling tot het tripple screen systeem waar Alexander Elder zelf een snelle Force Index van 2 gebruikt, kruiste de deze de nullijn. Dit is het moment dat ik Bitcoin heb aangekocht. Zoals ik al zei, ben ik mijn systeem nog aan het ontwikkelen. Ik lees veel, ik oefen veel met als doel uiteindelijk een systeem te ontwikkelen dat bij mij past.

Elders Force Index 13 boven de nullijn

Daarnaast heb ik een trendline getekend op de manier die mij regelmatig heeft gered van grote verliezen. Ik weet dat veel traders niet werken met diagonale lijnen, maar door deze diagonale lijnen heb ik veel verliezen weten te beperken. Onder andere had ik mijn bitcoins verkocht toen de prijs nog ruim 19.000 Euro bedroeg. Voor mij passen deze schuine lijnen in mijn tradingsysteem.

Ook plaats ik twee alerts, een bij een breakout van de bovenste horizontale lijn (niet getekend) en een bij de onderste horizontale lijn. Dit is hoe ik op dit moment mijn trade manage.

In 10 weken leer ik jou zelfstandig, veilig en consistent te traden! Boek nu een call!

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. ingestapt in juli 2018, wanneer ben je er terug uitgestapt/ wat was stop loss ?