Bitcoin perfecte investering voor institutionele beleggers

chris dunn in car

De inhoud van dit artikel is alleen bedoeld voor educatieve doeleinden en bevat pertinent geen advies. Handelen in cryptocurrencies of andere beleggingsproducten brengen risico’s mee. Vraag er naar bij uw beleggingsadviseur. #disclaimer

Chris Dunn praat in deze video met Travis Devitt over Bitcoin als perfecte investering voor institutionele beleggers. Travis legt uit waarom hij denkt dat Bitcoin de perfecte investering is voor grote belegger. Hij legt uit waarom Bitcoin mogelijk de ‘heilige graal’ is waarnaar beleggers op zoek zijn en waarom de grootste hedgefondsen nu al mogelijk (stilletjes) Bitcoin accumuleren.

In deze aflevering leer je:

  • Is bitcoin de ‘heilige graal’ voor grote institutionele beleggers?
  • Wat is een niet-gecorreleerd activum en waarom zouden beleggers er om geven?
  • Waarom we verwachten dat institutionele beleggers een grote bron van netto-instroom in Bitcoin zullen zijn
  • Waarom aandelen en crypto’s mooi samen gaan
  • Hoe hedgefondsen de prijs Bitcoin in de loop van de tijd kunnen beïnvloeden

Bitcoin de perfecte investering volgens Fabian Leferink

Ik ben van mening dat op dit moment de gehele cryptocurrency markt, op investeren in na vastgoed, de beste en meest lucratieve markt is om in te investeren op dit moment, mits je weet wat je doet en de tijd neemt om je in de markt te verdiepen. Dat geldt voor alle investeringen uiteraard, echter de cryptocurrencymarkt is een vreemde. Nergens is zoveel “dom geld” aanwezig als in de cryptocurrencymarkt. Onnoemelijk veel mensen weten van het bestaan af, willen de boot niet missen en kopen iets, zonder daar bij een flauw benul te hebben van wat zij doen.

Op dit moment komen daar de institutionele beleggers bij. De markt dijt wekelijks gigantisch uit. Daarom is hij op dit moment zo interessant. Zelf ben ik een trader die gebruik maakt van de technische analyse, wetende dat de risico’s bij cryptocurrency vele malen hoger liggen dan bij de meeste andere markten. Ik investeer nooit met geld dat ik niet kan missen en pas altijd de 2% en 6% regel toe. Of Bitcoin de perfecte investering is beweer ik niet, maar Bitcoin en andere cryptocurrencies is wat mij betreft voor de technische analist dè markt om in te investeren op dit moment.

In 10 weken leer ik jou zelfstandig, veilig en consistent te traden! Boek nu een call!

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *