Koopopdracht geplaatst maar niet gesloten

impuls richting groen

Het impulssysteem van Alexander Elder geeft bijna groen aan, nog net blauw. Ik stond op scherp. Ook de Elder Force Index 13 kwam boven de nullijn. Ik had een koopopdracht geplaatst op 6805 toen volume plots sterk toenam. Voor het avondeten had ik nog gecontroleerd, na het avond eten was de prijs van Bitcoin rond de $7300. De koopopdracht is niet gesloten. De stijging was te snel, daardoor was de prijs al hoger dan 6805 op het moment dat mijn koopopdracht geplaatst werd. Dit is jammer, maar hoort er bij. Nu in de nieuwe situatie bekijk ik rustig wat de prijs gaat doen. Houd dit aan, dan is mijn volgende instapmoment rond de $7775. Anders verwacht ik een bounce waar ik op kan instappen.

trendlijn doorbroken + EFI 13 boven nul

Tiggers waar ik op had kunnen reageren maar niet gedaan heb: diagonale trendlijn doorbroken + EFI 13 boven nullijn. #leermoment

In 10 weken leer ik jou zelfstandig, veilig en consistent te traden! Boek nu een call!

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *