Meer dan 10 redenen om ZEC te sparen

ZEC Accumulatie: Meestal kies ik een paar markten om cryptos van op te potten. In de vorige cyclus concentreerde ik me vooral op BTC met een stukje ETC. Tijdens deze (komende) cyclus zal ik me vooral concentreren op het verzamelen van ZEC als een investering. Afgezien van mijn BTC-posities zal ZEC mijn grootste positie worden/zijn in de volgende marktcyclus. Dit zijn mijn redenen:

1. ZEC heeft minder risico dan ERC20-tokens vanwege het meer gedecentraliseerde karakter. Een ERC20 kan gemakkelijk ‘sterven’, terwijl een crypto met een eigen blockchain kan overleven wanneer andere leidende cryptomunten stoppen.

2. ZEC heeft bij mijnen hetzelfde halveringsschema en inflatiepercentage als Bitcoin. Bitcoin heeft historisch gezien zijn bullcyclus rond de tijd dat er een halvering plaats vindt en beiden verminderen de beloning in 2020.

3. ETH verplaatst naar proof of stake (PoS), ik geloof dat de meeste hashkracht naar ZCASH gaat.

4. Tijdens de ZEC-halvering in 2020 worden niet alleen de blokbeloningen gehalveerd, maar ook verdwijnen de foundersrewards, waardoor de verkoopdruk op de markten zal afnemen.

5. Het Bitcoin ‘proof-of-work’ model is goed getest met positieve resultaten op de historische data.

6. ZCASH heeft unieke privacytechnologie bekrachtigd door meerdere jaren onderzoek in universiteiten… dit voegt unieke waarde toe wat andere munten wellicht niet hebben.

7. ZCASH is een trendsetter en door andere cryptomunten gekloond.

8. Naar mijn mening heeft ZEC een betere marketcap waarde dan veel van de top altcoins . DCryptos als EOS, XRP, XLM, IOTA en NEO zijn meer gecentraliseerd met slechts een paar nodes of “delegates” die het netwerk beheren. LTC en BCH zijn simpelweg gekloond.

9. ZCASH heeft een diepe buidel, zoals DCG, verantwoordelijk voor de financiering van de meeste grote bitcoin-bedrijven.

10. Blockchainprivacy is een belangrijk kenmerk.

11. ZEC staat historisch laag in de BTC grafieken en slechts 294% van de bodem in USD in vergelijking met andere topmunten zoals ETH (nog steeds +30.000% van de bodem in USD). Het is nog steeds een nieuwe munt vergeleken met andere die al meerdere cycli hebben gehad.

12. ZEC heeft een goed handelsvolume en voldoende liquiditeit, dus je kunt wat verzamelen met heel weinig slip en het kan gemakkelijk worden opgeslagen op een hardware wallet.

13. ZEC was geen ICO en zal daarom nooit geclassificeerd worden als een security.

Strategie: Zeer eenvoudige accumulatiestrategie, hoe lager de prijs, hoe groter mijn positie wordt. Als de prijs niet lager zakt, maar zijwaarts op deze lows varieert, dan zal ik meer accumuleren tegen de huidige prijsniveaus. Ik gebruik ZEC voor zowel een handels- als een langetermijninvestering.

Bovenstaande is mijn persoonlijke investeringsbeeld, zorg ervoor dat je jouw eigen onderzoek doet en hieruit jouw eigen conclusies trekt!

In 10 weken leer ik jou zelfstandig, veilig en consistent te traden! Boek nu een call!

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *