Ophoping DOGE en Verwachte Piek in November

Om de paar maanden vind er een enorme piek plaats in DOGE. Waarom is mij niet duidelijk. Voor weken/maanden consolideert deze munt en dan lijkt het alsof DOGE rond de 0.00000025 en de 0.00000030 ophoopt en ineens een tot wel 300% stijgt.

Een klein deel van mijn trading-vermogen heb ik geïnvesteerd in DOGE. Voor de prijs van BTC 0.0000004 ben ik ingestapt. Nu de prijs nog lager staat kan dit een uitermate interessante munt zijn als je nog niet bent ingestapt of wanneer je extra vermogen wilt inbrengen.

Let wel op dat markten nooit te voorspellen zijn. Het risico van het volledig verdwijnen van een munt bestaat altijd. De crypto wereld is nieuw en iedereen is nog aan het bedenken hoe er mee om willen gaan. Er is nog zo veel niet duidelijk. Juist om deze reden vind ik het ook interessant, omdat de markt veel fluctueert en daarom voor investeerders zeer interessant is.

Investeer nooit je volledige vermogen. Analyseer de markt goed, zowel technisch als fundamenteel. Bekijk het volume goed. Weinig volume is niet interessant. Controleer of er voldoende kooporders zijn, of verkooporders wanneer je short gaat. Heb een strategie en houd je hier aan. Laat je niet verleiden door in een emotie een aan of verkoop te doen, volg je proces en beheer je inzet goed. Zorg dat je niet aan het gokken bent.

In 10 weken leer ik jou zelfstandig, veilig en consistent te traden! Boek nu een call!

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *