Een introvert met een extraverte ambitie

Hallo! Ik ben Fabian

Op deze pagina lees je wie ik ben waar ik van houd en hoe ik er ooit toe gekomen ben om te gaan traden, dat vol te houden en het vervolgens ook aan anderen te leren. 

Je kunt me natuurlijk ook direct een vraag stellen in mijn gratis Tradingclub of via WhatsApp 👉🏻

Fabian foto met ID voor het Bitfinex KYC proces

Mijn eerste KNY proces

Officiële registratie bij crypto exchange Bitfinex in 2017

*KYC = Know Your Customer

Hoe ik ooit begon

Mijn allereerste inleg was €1500 via het online beleggingsplatform Plus500. Dat was in 2014 naar aanleiding van een verhaal op het nieuws van een jongen van 9 jaar oud die de olie-, goud- en zilvermarkt volgde en hiermee miljonair geworden was. Waarschijnlijk een broodje aap verhaal, maar het heeft mij aangezet tot het willen leren traden. 

Van mijn €1500 inleg heb ik voor €300 olie gekocht, omdat ik zag dat de prijs van olie omhoog ging. En.. kijk aan.. ‘s avonds tijdens het eten had ik al €3000 gemaakt. Dat ging goed! Mij benieuwen wat het morgen waard is.. 😊

Je begrijpt het al.. van de “koop en Hoop” strategie is nog nooit iemand rijk geworden. De volgende ochtend keek ik en ik zag dat al mijn geld weg was. Niet alleen de 300 waarmee ik olie gekocht had, maar de volledige 1500. Ik had wel wat berichten ontvangen over extra geld storten of ‘liquidatierisico’. Geen idee waar dat over ging.

Ik voelde me opgelicht en berooft, maar blijkbaar was dit allemaal legaal en mijn eigen schuld. Jeetje wat voelde ik mij naar!

Ik volgde de markt, bekeek de grafieken, volgde het nieuws, maar ik begreep er geen snars van. Ik wilde mijn verlies weer terugverdienen, maar telkens als ik kocht ging de prijs omlaag en als ik weer verkocht ging de prijs omhoog. Ik werd er gek van! Waarom lijkt het zo makkelijk als ik die YouTubefilmpjes kijk?

Wat moet ik nou doen? Al die indicatoren, groen en rode balkjes, candlesticks noemen ze dat. Ik zie door de bomen het bos niet meer. En hoe moet ik dat nou naast een full-time baan en gezin allemaal leren?

Het moet verdorie toch mogelijk zijn om geld te verdienen met traden?!

Het antwoord is: JA! 👇🏻

Mijn verhaal

Vastberaden te leren traden

Ik begon met een cursus van Chris Dunn, een Amerikaan, maar zag al snel dat er meer nodig was dan alleen een cursus om consistent te leren traden. Ik nam een gedegen training af onder begeleiding van een coach, volgde daarnaast nog diverse andere cursussen en zat dag en nacht op YouTube. 

En het heeft z’n vruchten afgeworpen! Met vallen en op staan, regelmatig afvragend wat ik in vredesnaam aan het doen was, heb ik uiteindelijk in 4 jaar tijd van mijn $3000 tradingsbudget bijna $40.000 weten te maken!

Ik heb leuk mijn huis verbouwd, een andere auto gekocht en was gegrepen door het trading virus. Ik vond het zo ontzettend leuk. Dit wil ik anderen leren!

En zo geschiedde..

Mijn Pad:

Zelfstandig aan de slag (2014)

Dit heeft me in verhouding enorm veel geld en tijd gekost.
Resultaat: verlies

Training en coaching (2015)

Diverse trainingen, cursussen, coaches en YouTube video's.
Resultaat: geen winst, geen verlies

Leren door te doen (2016)

Met vallen en opstaan onder begeleiding van een coach.
Resultaat: beetje meer winst dan verlies

Concreet plan en strategie (2017)

Nu werd het serieus en consistent!
Resultaat: van €3000 naar €40.000

TWIJFEL MAAKT MEER DROMEN KAPOT DAN RISICO OOIT ZAL DOEN

Traden is een business

Behandel het als zodanig.

Wanneer je met een gedegen plan en een goede strategie gaat handelen in cryptocurrency, dan kun je zelfstandig, consistent en stressvrij vermogen opbouwen. Dit doe je naast een eigen bedrijf of fulltime baan, een druk gezin en ook nog sporten.

Zorg dat je weet wat je doet, doe niet aan “koop en hoop”, maar pak het serieus aan. Als je een kapperszaak begint, leer je het vak ook niet van YouTube video’s. 

Met een goed plan en de juiste strategie weet je wanneer je moet kopen en wanneer je moet verkopen. Je weet precies welke indicatoren je op welk moment moet gebruiken en ook wanneer niet. Je hebt inzicht in de cryptomarkt en overzicht van wat je doet. Je ziet je portefeuille jaarlijks groeien. Dat is waar je naar toe wilt!

De crypto markt is booming en neemt de komende vijf jaar alleen maar toe.

Zorg dat je er deel van uitmaakt met gedegen kennis en begeleiding. Net zoals elke business die je start. Het gaat om serieus geld en het is geen hobby of spelletje. Als je het nu goed aanpakt, dan zit je over een paar jaar gebeiteld. 

cryptocurrencies-klein
bitcoin-cryptocurrency-klein

ik ben ik

Als je mij zou kennen

Dan zou je weten dat ik:

  • introvert ben en totaal niet verlegen of contactgestoord, maar eerder kort en bondig, helder, duidelijk, serieus en geen onzin vertel
  • mij 1000% inzet voor mijn klanten en er alles aan zal doen om je te laten slagen, omdat ik wil dat je op eigen benen staat en niet op die van mij
  • in Voorschoten woon en gelukkig getrouwd ben met de mooiste en liefste vrouw die er bestaat. Dat we elkaar al sinds ik 15 was en zij 10 was kennen.. en dat we elkaar in 2016 weer tegen gekomen zijn en in 2022 getrouwd zijn 🥳
  • het geweldig vind om auto te rijden (mits het een leuke auto is). Het liefst rijd ik zoveel en zo vaak mogelijk en als het kan een paar uur achter elkaar door, maar goed dat gebeurd eigenlijk nooit. Tijd voor wintersport 😉
  • een ontzettend brede interesse heb en heel graag alles wil leren, daarom bijna alleen maar documentaires kijk en luisterboeken of podcasts luister als ik onderweg ben
  • heel graag uitga met mijn vrouw naar allerlei voorstellingen, opera, klassiek concert, ballet, musicals of een hapje eten en naar de bios
  • Buiten koken een van mijn grootste hobby’s is

Introvert

Maar niet verlegen of contactgestoord

Direct en To the point

Maar wel vriendelijk en helder

Sereen

Maar met zo nu en dan een ADHD uitspatting

Fabian's BGE en favoriete biertje
Fabian's favoriete sambals.. Behalve de gele.. die is vies chemisch

food lover

Ik en mijn buitenkeuken

In het weekend kook ik graag buiten op de Big Green Egg of de Dutch Oven. Het liefst allebei tegelijk 😄

Ja, het hele jaar door, weer of geen weer. Ik schuif gewoon alles onder de grote parasol en gaan met die BBQ..

Mij maak je blij met pittig eten.. as in: fkn hot en als drankje een Brugse Zot