Steeds meer grootte financiële bedrijven treden toe tot de Cryptomarkt

honderd dollar bill

Volgend jaar in april 2024 vind de volgende Ƀitcoin halving plaats. Naast dat de resultaten uit het verleden na iedere halving een bullrun laat zien, is deze halving extra belangrijk. Namelijk is Ƀitcoin na de halving schaarser dan goud!

De grootschalige beweging die nu, AS WE SPEAK, uhm.. WRITE, gaande is: grote ondernemingen en consortiums vragen massaal licenties aan om toe te mogen traden tot de cryptomarkt. Er zijn zelfs landen die hun reserves nu opslaan in Ƀitcoin in plaats van in goud.

Wat betekend dat voor nu?

De halving van april 2024 wordt als zo belangrijk beschouwd, dat niemand de boot wil missen. 

  1. Tot nu toe ontstond er na de halving een enorme bullrun
  2. Ƀitcoin wordt schaarser dan goud

Wekelijks vragen meer en meer bedrijven licenties aan om een cryptoproduct te mogen aanbieden. Op het moment dat deze licenties zijn goedgekeurd, dan komen er miljoenen nieuwe klanten naar de cryptomarkt. 

De bedrijven gezamenlijk beheren nu al voor biljoenen Euros/dollars aan fondsen. Als hier ook maar een klein gedeelte van naar de cryptomarkt komt, dan is de kans op een vroege bullrun enorm groot.

Daarom in het nu het moment om het handelen in cryptocurrency serieus te gaan leren.

Vraag Fabian Leferink eens of hij je wil laten zijn wat anderen die hij geholpen heeft hebben gedaan en wat hun resultaten zijn.

Ondernemingen die een cryptolicentie hebben aangevraagd

Gratis cadeautje van TradingDutch

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat iedereen die contact met ons zoekt of heeft gehad op de hoogte is van deze gebeurtenissen!

Daarom bieden wij een gratis Zoom call aan van een minuut of 15. In deze call laten wij je zien wat de Ƀitcoin halving is, hoe de markt zich heeft gedragen na iedere halving en hoe je je op de komende halving moet voorbereiden!

In 10 weken leer ik jou zelfstandig, veilig en consistent te traden! Boek nu een call!

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *