Masterclass Crypto Trading voor zelfstandig ondernemers

Stressvrij traden
voor zelfstandig ondernemers
in 10 weken

Hèt coaching programma dat jou in 10 weken alles leert om zelfstandig, consistent en stressvrij te handelen in cryptocurrency volgens een gestructureerd, bewezen plan en strategie

Paniek gezicht

Als zelfstandig ondernemer wil ik gewoon een goed pensioen, iets extra's!

Ik wil ook profiteren van de kansen die zich nu voordoen met cryptocurrency. Eerder stoppen met werken, een goed pensioen en reizen maken. Dat wil ik en ik weet dat het kan. Alleen ik heb geen idee hoe, ik doe maar wat en verlies mijn geld. Als ik het nu niet goed leer heb ik straks niets meer over!

Welk cryptonieuws moet ik in vredesnaam geloven?

In het ene bericht staat dat ik in de ene coin moet investeren en als ik dat doe stort de prijs van deze coin helemaal in. En in een ander bericht wordt ik gewaarschuwd voor een coin die later een top winst blijkt te behalen, maar ik heb hem niet gekocht. Handelen op basis van het nieuws kost mij alleen maar geld.

De cryptomarkt is hot, ik wil ook winst maken 😱

Ik wil vermogen opbouwen voor mijn pensioen, maar ik maak steeds meer verlies!

tim-gouw-1K9T5YiZ2WU-unsplash

Easy Packages

Hoe zou het voor je zijn als:

je aan het handelen bent volgen een gestructureerd plan?

Je vindt traden echt super leuk en het past prima naast je werk en drukke gezinsleven. Je handelt volgens een bewezen plan en je laat je niet meer leiden door emotie, maar neemt wel overwogen beslissingen gebaseerd op een passende strategie. Wow, dat voelt goed!

je consistent handelt en je portefeuille ziet groeien?

Dat gaat lekker, je hebt zelfvertrouwen, geen stress en laat je niet meer in de war brengen door nieuwsberichten of sociale media posts. Je weet precies aan welke criteria cryptocurrency moet voldoen en hoe je op basis van fundamentele en technische analyse het juiste instapmoment bepaald.

je weer durft te dromen en je toekomst er financieel rooskleurig uitziet?

Je hebt een plan en strategie die je voor de rest van je leven kunt gebruiken bij het handelen. Wat er ook gebeurt, je hebt een backup plan, altijd iets achter de hand. Traden is iets wat je altijd kunt blijven doen en kunt doorgeven aan je kinderen.

En dat is mogelijk met dit programma van 10 weken

Inclusief 4 online live sessies via Zoom

Aan het eind van deze training:

Ja ik doe mee!

Waarom zou je deze training nou echt moeten volgen?

Wat is het resultaat?

€ 2997,-

Ex BTW

Investeer eenmalig

€ 1027,-

Ex BTW

Investeer in 3 termijnen

TradingDutch is rating excellent on TrustPilot

Regelmatig gestelde vragen

Hoewel ik mij richt op het lesgeven aan zelfstandig ondernemers met een eenmanszaak, heb ik ook succesvol mensen begeleid die in een andere branche werken (o.a. horecaondernemers, vastgoedondernemers, vaste baan bij de overheid, pensionado’s).

Met 3 tot 4 uur per week kun je deze training inclusief het huiswerk, de toetsen en de live sessies prima afronden

Deze training is juist geschikt voor een beginner, het is zo opgebouwd dat alle complexiteit van het handelen en cryptocurrency uit elkaar is getrokken en in behapbare stukken is verdeeld. Stap voor stap wordt je begeleid door het gehele proces. Er zijn verschillende mogelijkheden voor live contact in de training opgenomen, zodat je altijd met je vragen terecht kunt.

Het is belangrijk dat je voldoende tijd inplant om deze training te volgen, zo’n 3 tot 4 uur per week.

Dit is inclusief de live sessies die in jouw training gegeven worden. 

Zorg dat je deze in je agenda hebt staan en dat je hier ruimte voor vrijmaakt.

Tijdens de training gebruiken we Zoom, TradingView, een Exchange naar keuze en een authenticatieapp naar keuze. Zorg dat je minimaal Zoom hebt gedownload en ingesteld op jouw webcam en microfoon en een authenticatieapp op je telefoon hebt geïnstalleerd. De meeste mensen gebruiken Google of Microsoft Authenticator, maar het mag ook een ander zijn.

Als je ook al een account hebt op TradingView en een exchange is dat alleen maar mooi meegenomen. 

Kijk op tradingdutch.com/tools voor meer informatie en kortingen!

Je hebt vier live Q&A’s met Fabian Leferink en 24×7 de mogelijkheid om vragen te stellen in de Telegram VIP groep. Om jouw vragen goed te beantwoorden maakt Fabian vaak een persoonlijke video voor jou. 

Fabian beantwoord de vragen altijd binnen 1 – 2 werkdagen en vaak eerder. 

De training blijft tenminste een jaar beschikbaar en de video’s en teksten kun je binnen dit jaar zo vaak bekijken als je wilt. Het is jouw verantwoording om daadwerkelijk er mee aan de slag te gaan en te zorgen dat je de informatie door en door kent. Ik ga er echt vanuit dat je deze training afneemt, omdat je niet langer kunt wachten om zelfstandig te handelen in cryptocurrency en je committeert aan de tijd die je voor jezelf hebt ingepland. 

Live sessies, zoals een Q&A, zijn voor de deelnemers van de training altijd terug te kijken. Vragen die je hebt kun je via Telegram stellen of bewaren voor de volgende Q&A. Er worden geen extra sessie gepland of doorgeschoven.

Mocht je een keer verhinderd zijn en een week niet aan de training toekomen, dan kun je de week er na iets extra’s doen. 

Richting het einde van de training, op het moment dat je zelfstandig aan het handelen, bent wordt je uitgenodigd om deel te nemen aan de TradingDutch VIP Live sessies die om de week op maandag van 13:00 tot 14:30 plaatsvinden. 

In deze sessie trek je op met andere leerlingen die een programma gevolgd hebben bij TradingDutch. De leden van deze groep heb je al ontmoet in Telegram. In deze sessies worden lessen gegeven, gezamenlijk analyses gemaakt en leren we van elkaar. 

Na de training kun je blijven deel uitmaken van deze groep als je een TradingDutch VIP Silver abonnement afsluit. De kosten van dit abonnement bedragen op dit moment nog € 31,20 per maand (=20% korting) als je per jaar betaald en € 39,00 als je per maand betaald. Dit is een vooralsnog de early bird prijs en zal in de toekomst omhoog gaan voor nieuwe leden.

Ja, je kunt de training in drie maandelijkse termijnen betalen.

Je kunt je studiekosten aftrekken van de belasting, maar er zijn strenge voorwaarden. Het belangrijkste is dat de opleiding voor je (toekomstig) beroep moet zijn en een leertraject is. Dat betekent dat je kennis opdoet onder begeleiding of toezicht. Verder mag je alleen de noodzakelijke kosten meetellen. Denk aan:

  • collegegeld, cursusgeld, lesgeld of examengeld
  • leermiddelen die je van de opleiding móet hebben, zoals boeken of bepaalde software

Voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen met de Belastingtelefoon via 0800-0543.

Nee, de bedragen voor deze training zijn exclusief BTW.