Te Weinig Ervaring of Tijdgebrek?

Gemiste kans op ruim 23% en wellicht meer. Ik houd ZEC nog steeds op mijn watchlist. Ik kijk uit naar een eventuele bounce, waar ik opnieuw zou kunnen instappen.

Een aantal dagen geleden had ik ZEC aangekocht, door omstandigheden had ik geen tijd meer om de trade te managen, dus besloot ik direct te verkopen en hield ZEC op mijn watchlist. Ik heb alerts geplaatst, welke vannacht rond 5:00 afging. Vanochtend was ik echter al te laat.

Wat had ik kunnen doen? Mijn alert lager plaatsen? Of had ik de mogelijke trade kunnen uitwerken en alvast een koop- en verkoopopdracht kunnen plaatsen? Achteraf gezien is het altijd makkelijk te bedenken. Gezien ik niet via Coinigy mijn trade volledig kan automatiseren, had ik precies het zelfde gedaan. Zo werkt het nou eenmaal. Wanneer je een drukken baan hebt, mis je soms een mooie trade. Wellicht, als ik nog meer ervaring heb, ga ik mijn trades vaker volledig automatiseren. Voor nu heb ik er vrede mee.

ZEC Grafiek Coinigy

In 10 weken leer ik jou zelfstandig, veilig en consistent te traden! Boek nu een call!

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *