Toch 16% Ondanks Weinig Tijd

crypto portfolio update standaard plaatje

Full time werken, drie kinderen, huis verkopen, huis aankopen, etc. etc. Toch loont het om te traden. Ik maak regelmatig tijd om even door de statistieken te gaan op Coinigy. Wanneer ik een mogelijke setup zie aankomen zet ik alerts. Op deze manier hoef ik de markt niet continue in de gaten te houden.

Afgelopen woensdag kreeg ik een alert op MAID, deze was beneden 0.00012 gekomen. Ik had even tijd om in te loggen maar ik zag dat ik al te laat was. De prijs was weer omhoog gegaan. Mogelijk target is 0.00014 en 0.00015. Ik heb een koopopdracht geplaatst op 0.000124. Als de markt nogmaals terug valt, wat ik wel verwachtte, dan vind ik dat een mooi moment om in te stappen. Uiteraard, zijn er mooiere entries, maar nogmaals, door weinig tijd kan  ik de markt niet continue in de gaten houden en wil ik het ook niet net mis lopen en heb ik er ook vrede mee als de markt eerst nog verder naar beneden gaat. Mijn target blijft tussen de 0.00014 en 0.00015.

Een dag later werd mijn koopopdracht gevuld. Ik heb even te tijd genomen om mijn exacte target te bepalen en in plaats van een stop te plaatsen zet ik meerdere alerts, zodat ik ik niet mijn trade kwijt ben, maar op de momenten dat de markt de kant op gaat die ik niet wil, kan ik gericht kijken wat er gebeurd. Ook zou ik dan een verkoopopdracht via mijn mobiel kunnen plaatsen indien ik het niet vertrouw en geen tijd heb om verder te kijken.

Middels Fib retracement heb ik mijn target bepaald op fib level 0.618. Daar heb ik mijn verkoopopdracht geplaatst. Ook plaats ik een alert net voor de koopopdracht, zodat ik wanneer ik wel tijd heb actie kan ondernemen om te zien of de trade hoger zou kunnen gaan dan mijn target.

Vandaag had ik niet voldoende tijd om de markt te bekijken is is mijn verkoopopdracht gevuld op 16% winst. Ik ben hier zeer tevreden mee, ook al weet ik dat ik 30% had kunnen halen wanneer ik de hele dag de tijd heb.

MAID Grafiek

In 10 weken leer ik jou zelfstandig, veilig en consistent te traden! Boek nu een call!

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *