Top Trading Resultaten!

bord met results

Bij TradingDutch volgen we een strak proces om tot een trade te komen. Voordat we een überhaupt een positie innemen willen we dat de volledige trade, van begin tot eind, helder is.

Vooraf willen we weten waar we aan toe zijn bij winst, maar ook bij verlies. Alles documenteren we in ons tradejournaal en we maken aantekeningen op TradingView op die manier, zodat we in een oogopslag zien waar we aan toe zijn.

Daarom zijn wij in control en leren we van onze eigen trades om zodoende onszelf keer op keer te verbeteren.

Dat de manier van traden van TradingDutch werkt blijkt uit de resultaten van de (oud)leerlingen, die begin dit jaar de Masterclass Stressvrij Traden hebben gevolgd.

Hieronder een overzicht van de resultaten van de afgelopen twee maanden:

Een geweldige prestatie die mij super trots maakt!

De Technische Analyse

Naast bovenstaande resultaten en de meest belangrijke headlines uit het nieuws behandel ik de technische analyses van BTC, ARPA, SNX en BAT in de TradingDutch Marktflits van vandaag.

SNX en BAT zijn munten waarvan er al trades lopen in in de TradingDutch VIP groep op Telegram, maar ik bekijk in deze analyse BAT voor een mogelijk nieuw instapmoment.

De volledige Marktflits zie je uiteraard alleen in onze gratis trading community @tradingdutchfree op Telegram. Zorg dat jij er ook bij hoort!

Bekijk hieronder alvast de korte versie van de Marktflits.

In 10 weken leer ik jou zelfstandig, veilig en consistent te traden! Boek nu een call!

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *