TradingDutch ondersteund Wakibi met Microfinancieringen

Microfinanciering voor ondernemers in ontwikkelingslanden

Wakibi is een non-profit organisatie die dagelijks de strijd tegen armoede aangaat door kredietverleners wereldwijd en ondernemers in ontwikkelingslanden met elkaar te verbinden door microfinancieringen te verstrekken.

TradingDutch en Wakibi geloven in zelfredzaamheid en ondernemerschap en biedt daarvoor een uniek concept via microfinanciering. Via Wakibi biedt TradingDutch ondernemers in ontwikkelingslanden de mogelijkheid om een zelfstandig bestaan op te bouwen door een microlening te verstrekken.

97% van de leningen wordt terugbetaald en kan vervolgens weer opnieuw worden uitgeleend. Zo blijft de donatie oneindig circuleren en maken we maximale social impact.

Wakibi wordt hoofdzakelijk gerund door vrijwilligers, waardoor 100% van de leenbedragen direct naar de projecten gaat.

TradingDutch ondersteund Wakibi met microfinanciering in Afrika

 

Neem eens een kijkje bij Wakibi

Ik nodig je hierbij uit om eens te kijken op de website van Wakibi, een account aan te maken en eenmalig €25 te storten. Daarna zoek je een project uit en leen je dit bedrag aan het project.

Nadat het project jou terug heeft betaald, log je opnieuw in en kies je een ander project om te steunen.

En, wanneer je nog een keer €25 kan missen, stort je dit op je Wakibi-account en ondersteun je twee projecten tegelijk.

Ik doe dit al sinds 2014 en het gaat oneindig door.

De Wakibi past microfinanciering perfect bij mijn principe

Ik, Fabian Leferink, wil heel graag mensen helpen. Het liefst mensen die er zelf voor gaan! Inzet tonen, iets willen maken van hun leven.

Met Wakibi kan dat perfect. Via Wakibi ondersteun ik mensen die een klein krediet nodig hebben om zelfstandig hun zaak te runnen.

Dit principe geldt ook voor mijn trading programma’s waarin ik mensen met een druk bestaan begeleid om zelfstandig, consistent en stressvrij te traden. De programma’s zijn niet voor iedereen. Je moet namelijk vastberaden zijn om te willen leren traden.

Het programma is ook niet zomaar een cursus of training, het programma is gericht op jouw resultaat: zelfstandig, consistent en stressvrij traden, en je krijgt hiervoor alle support die nodig is om voor jou dit resultaat te behalen. Eerder laat ik je niet los!

Wil je in aanmerking komen voor dit trading programma?

Volg dan eerst een van mijn gratis webinars om te kijken of mijn manier van lesgeven, mijn manier van traden iets voor je is.

Schrijf je nu in via TradingDutch Gratis Webinar.

 

In 10 weken leer ik jou zelfstandig, veilig en consistent te traden! Boek nu een call!

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *