Training in traden – Succes Story

Succes story in colour

Training in Traden

Succesjes moet je delen vind ik. Dus daarom even deze korte post van de successen die een van mijn leerlingen behaalde tijdens zijn vakantie na het volgen van een training in traden door TradingDutch: de Masterclass Stressvrij Traden.

Hier ben ik enorm trots op!

training in traden succes story printsreen vanuit het leerportaal

Voordat hij de training in traden (De Masterclass Stressvrij Traden bij TradingDutch) volgde was hij wel al aan het handelen, maar dat lukte voor geen meter. De strategie die hij toepaste: de koop en hoop strategie.

Omdat de training in traden zeer logisch is opgebouwd en je stap voor stap meeneemt in het maken van een goede technische analyse, lukte het hem om in vrij korte tijd al (lees: 3 weken) goede analyses te maken.

De Masterclass is inclusief onbeperkt mentoring en dat maakt deze training in traden niet alleen uniek, in ieder geval in Nederland, maar het zorgt er voor dat je de stof ook echt snel en goed onder de knie hebt.

Resultaten spreken voor zich

Ik hoef er verder eigenlijk niet over uit te weiden. De resultaten en de tekst spreken voor zich. Als je weet wat je doet in de markt en je zorgt dat je de kennis hebt, dan is traden stressvrij. 

Vooraf wil je weten waar je in een trade stapt en vooraf wil je weten wanneer je er weer uit wilt. Het liefst bij een target, maar je weet vooraf ook waar je niet wilt dat de markt heen gaat.

Meer weten van de swingtradingstijl van Fabian Leferink? Neem eens een kijkje op het YouTube kanaal van TradingDutch.

Succes! 👊🏻

In 10 weken leer ik jou zelfstandig, veilig en consistent te traden! Boek nu een call!

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *