Trend Analyse Cryptocurrency Week 37

foto van scherm btc USDT en MACD en EMA

De inhoud van deze trend analyse cryptocurrency is alleen bedoeld voor educatieve doeleinden en bevat pertinent geen advies. Handelen in cryptocurrencies of andere beleggingsproducten brengen risico’s mee. Vraag er naar bij uw beleggingsadviseur. #disclaimer

Deze week in mijn trend analyse cryptocurrency vielen er twee dingen op. Ondanks Bitcoin op de daggrafiek in de Symetrical Triangle blijft hangen en een lower low ten opzichte van afgelopen week neerzette, laat de weekgrafiek een sterkere groen Heikin Ashi candle zien. Dit wordt ondersteund door een bearisch MACD histogram die afneemt in kracht. Daarbij is de staart van de laatste candle in de weekgrafiek weer volledig boven de EMA13. Drie kleine signalen op een mogelijke omkeer in trend. Het Trading Dutch Signaal is van b(rr)r – M naar b(rg)b – M gegaan.

Voor traders die een positie hebben in BTC, zoals ik, is dit goed nieuws.

Wordt Augur mijn trade?

Het tweede wat opviel in de wekelijkse trend analyse cryptocurrency is het Trading Dutch Signaal van Augur (REP) van b(rr)r – L naar b(gg)r – L gegaan. Met een dagelijks handelsvolume van ruim zeven miljoen US Dollar is dit een interessante munt voor traders om in te handelen. De laatste letter van het Trading Dutch Signaal geeft aan dat de munt momenteel laag staat.

Op de dag grafiek zien we dat Augur tussen vier september en zes september een stijging van 50% heeft gedaan en dat weerstand is omgeslagen naar support.

Trend Analyse Cryptocurrency REP
Klikken voor groot

Kijken we vervolgens naar de uurgrafiek zien we duidelijk higher lows en een bull pennant of bull flag ontstaan. ik houd het volume en de bewegingen in deze markt scherp in de gaten de komende uren/dagen. REP heeft als enige een plekje op mijn priolijst gekregen.

Wil je meer informatie over mijn posities, longlist/shortlist en prio list kijk dan op de Trading Dutch discord server naar het #watchlist en positions kanaal en chat real time mee! Hier wordt de informatie als eerst gepost samen met veel meer afbeeldingen van de betreffende grafieken.

Heb je vragen, is iets niet duidelijk genoeg, laat hieronder een reactie achter of stuur mij een persoonlijk bericht.

HAPPY TRADING!

In 10 weken leer ik jou zelfstandig, veilig en consistent te traden! Boek nu een call!

Responses