Trendanalyse Cryptocurrency Week 39

foto van scherm btc USDT en MACD en EMA

De inhoud van deze trendanalyse cryptocurrency is alleen bedoeld voor educatieve doeleinden en bevat pertinent geen advies. Handelen in cryptocurrencies of andere beleggingsproducten brengen risico’s mee. Vraag er naar bij uw beleggingsadviseur. #disclaimer

Opvallend deze week in de trendanalyse cryptocurrency is de ommekeer in trend van bearish naar bullish bij een groot aantal altcoins. Als de altcoins omhoog gaan gaat BTC omlaag, zie je vaak. Ook nu zie ik een mogelijke ommekeer in trend bij de Bitcoin. In de trendanalyse cryptocurrency van deze week zie ik dan ook een mogelijke omkeer in het Impuls Systeem. Het impuls systeem van Alexander Elder is opgenomen in het Trading Dutch Signaal en wordt weergegeven door de eerste letter van het Trading Dutch Signaal, een zeer belangrijke letter voor een zeer sterk signaal.

Trend Analyse Cryptocurrency Week 39 bitcoin trend

Vanuit de trendanalyse cryptocurrency week 39 zijn 20 van de 45 cryptomunten die op de longlist staan op de shortlist geplaatst. $WPR (WePower) is vanuit de de trendanalyse direct op de priolist geplaatst, omdat het impulssysteem groen aangeeft.

Nadat de wekelijkse trendanalyse cryptocurrency is uitgevoerd, bekijk ik van alle cryptomunten op mijn shortlist de daggrafiek. Zo bepaal ik of er munten zijn die op mijn priolist komen. Deze munten monitor ik dan de rest van de week. De uitkomst hiervan vind je op onze Discordserver.

Heb je vragen, is iets niet duidelijk genoeg, laat hieronder een reactie achter of stuur mij een persoonlijk bericht.

HAPPY TRADING!

Update 24/9:

Vanuit de shortlist die ik gisteren heb samengesteld heb ik de volgende priolist gemaakt: $ETH, $FUN, $IOTA, $WPR, $XRP. De volgende stap is om van alle cryptomunten op mijn priolist de uurgrafiek te analyseren.

In 10 weken leer ik jou zelfstandig, veilig en consistent te traden! Boek nu een call!

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *