Trendanalyse Cryptocurrency Week 40

foto van scherm btc USDT en MACD en EMA

De inhoud van deze trendanalyse cryptocurrency is alleen bedoeld voor educatieve doeleinden en bevat pertinent geen advies. Handelen in cryptocurrencies of andere beleggingsproducten brengen risico’s mee. Vraag er naar bij uw beleggingsadviseur. #disclaimer

Deze week in de trendanalyse cryptocurrency zien we aan aantal verschuivingen op de shortlist en priolist welke je hieronder middels de oranje knopt kunt downloaden. Het TD Signaal geeft voor Bitcoin een bearish trend aan. Daarom handel ik vanuit USDT. Wel doe ik mijn technische- en trendanalyse cryptocurrrency vanuit de Bitcoin, omdat ik dan meer historische data heb en meer munten om in te handelen.

trendanalyse cryptocurrency schermafdruk met bitcoin in beartrend

Vanuit de trendanalyse cryptocurrency week 40 is gebleken dat het TD signaal voor een aantal cryptomunten een bullish trend aangeeft. Zo zijn $ETH en $IOTA om deze reden op de priolist geplaatst. Ook is $DOGE op de priolist geplaatst, omdat $DOGE de potentie heeft enorme pieken te halen. Sinds vandaag geeft het TD Signaal ook bullish aan.

Voor $ETH geeft het TD Signaal bullish aan. Op de daily grafiek zie ik nog geen volume toename en uitbraak, wellicht volgt eerst een dip tot aan de trendlijn, wat dan de derde keer zou zijn dat de trendlijn geraakt wordt en daarmee de trendlijn wordt bevestigd. (uiteraard kan significant doorbreken van deze lijn de trend weer bearish maken) Gezien $ETH aan grote en daarmee krachtige munt is, zou dit in potentie binnen enkele uren al kunnen gebeuren. Monitoren dus.

$IOTA is in de trendanalyse cryptocurrency op de priolist geplaatst omdat deze een squeeze nadert. Het TD Signaal is bullish en in de daily grafiek zien we een driehoek waaruit $IOTA naar boven of naar beneden kan uitbreken. Binnen u en anderhalve week moet dit gebeuren. De RSI indicator geeft bijna overbought aan, wat betekend dat de prijs wellicht niet niet enorm zou kunnen stijgen. Ik monitor de komende dagen deze cryptomunt en zal zien wat er gebeurd.

schermafdruk van de daily grafie van iota

Op onze Discordserver in de #Live Trading Chat en de #Watchlist en Positions Chat vind je alle schermafdrukken van de technische analyses van $XRP, $MTL, $MDA, $LOOM, $FUN van de shortlist en $ETH, $DOGE, $IOTA van de priolist.

Heb je vragen, is iets niet duidelijk genoeg, laat hieronder een reactie achter of stuur mij een persoonlijk bericht.

HAPPY TRADING!

In 10 weken leer ik jou zelfstandig, veilig en consistent te traden! Boek nu een call!

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *