Trendanalyse Cryptocurrency Week 41

foto van scherm btc USDT en MACD en EMA

De inhoud van deze trendanalyse cryptocurrency week 41 is alleen bedoeld voor educatieve doeleinden en bevat pertinent geen advies. Handelen in cryptocurrencies of andere beleggingsproducten brengen risico’s mee. Vraag er naar bij uw beleggingsadviseur. #disclaimer

In de trendanalyse cryptocurrency week 41 zien we dat de trends van de meeste cryptocurrencies richting bullish aan het gaan is. In de long-/shortlist komt steeds meer groen onder het Trading Dutch Signaal. Daarentegen geeft het Trading Dutch Signaal voor Bitcoin sterk bearish aan, wat bevestigd wordt door de doorbroken trendlijn.

bearish bitcoin trend in de trendanalyse cryptocurrency

Op de shortlist van deze week staan de volgende cryptocurrencyparen: $BAT, $DOGE, $ETH, $FUN, $IOTA, $RLC, $WPR en $XRP waarvan de trend bullish is. Doorgaans is het bij een bullish trend wachten op een dip of een nieuwe uitbraak ondersteund door een flinke toename in het handelsvolume. Ook op de shortlist staan $EVX en $AST waar de trend richting bullis aan het gaan is. Mijn verwachting is dat dit niet lang meer duurt.

Bij de volgende munten heb ik momenteel al een trade lopen: $ETH, $IOTA en $ WPR.

Op de priolist staan $MDA en $MTL, omdat ik deze twee verder wil analyseren op de uurgrafiek om te kijken of en wanneer ik hier ga instappen.

trendanalyse MDA

trendanalyse mtl

Op onze Discordserver in de #Live Trading Chat en de #Watchlist en Positions Chat vind je alle schermafdrukken van de technische analyses van deze week.

Heb je vragen, is iets niet duidelijk genoeg, laat hieronder een reactie achter of stuur mij een persoonlijk bericht.

HAPPY TRADING!

In 10 weken leer ik jou zelfstandig, veilig en consistent te traden! Boek nu een call!

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *