Visie op STRAT en gemiste kans

candle stick patroon

23-08-2017 12:15 Update

Ik had een alert gezet op 0.00147053 (sorry, alerts zet ik niet op exact afgeronde getallen) en deze ontving ik vanochtend vroeg om 6:34, helaas nog niet dusdanig in de veren en met de gedachte: ik kijk straks wel even heb ik 12% gemist. Zo gaat dat als crypto trader.

Hier onder mijn gedachten bij de mogelijke marktontwikkeling voor STRAT. Ik heb een tweede alert gezet rond de 0.00174158. Wanneer dit level doorbroken wordt bestaat de kans op een stijging richting target 1, wanneer deze ook doorbroken wordt -> target 2 enzovoort.

candle stick grafiek STRAT

Ik wacht nu rustig af tot ik mijn tweede alert krijg, dan pak ik deze grafiek met mijn visie er weer bij en controleer ik of dit nog steeds mijn visie is. De markt wijzigt voortdurend. Wat ik vandaag denk, kan morgen weer anders zijn.

Als ik de daggrafiek van STRAT bekijk, ondersteund deze mijn visie. Nu hopen dat de alert komt op een moment dat het mij uitkomt 🙂

STRAT daggrafiek

Update: 23-08-2017 12:15
Ik houd de markt nu in de gaten en zoek voor een mogelijkheid om opnieuw te kopen in de dip.

STRAT grafiek met DIP

In 10 weken leer ik jou zelfstandig, veilig en consistent te traden! Boek nu een call!

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *