Beweging in de Bitcoin trend deze week

De inhoud van dit artikel over de beweging in de Bitcoin trend is alleen bedoeld voor educatieve doeleinden en bevat pertinent geen advies. Handelen in cryptocurrencies of andere beleggingsproducten brengen risico’s mee. Vraag er naar bij uw beleggingsadviseur. #disclaimer

Bij de technische analyse vanmorgen zie ik een voorzichtige beweging in de Bitcoin trend. In de weekly chart is de Heikin Ashi candle groen, welliswaar een “onbesliste” candle, dus met een neus en een staart die even lang is. Dit duid op een mogelijke draai in de trend naar bullish. De eerste letter in het Trading Dutch Signaal is nog steeds b (blauw) en geen g (groen) . Maar het ziet er goed uit voor iedereen die long in BTC zit.

Lees de volledige history op mijn Discordkanaal Watchlist en Posities.

bitcoin trend schermafbeelding

bitcoin dag grafiek schermafbeelding

Aan het begin van de week plaats ik meestal mijn trendanalyse van de huidige week. De beweging van de Bitcoin trend kun je hier wekelijks bekijken, maar ook de trends van ruim 50 andere cryptocurrencies die ik op mijn longlist heb staan. Ik plaats, meestal op maandag, interessante coins op mijn shortlist, welke ik de rest van de week monitor. Cryptomunten die op punt van uitbreken staan plaats ik op mijn prioritylist. Deze lijst (long+short+prio) kun je dan op deze website downloaden.

Je kunt uiteraard onderaan alle artikelen op deze website een reactie achterlaten. Ben je zelf een actieve en serieuze trader, wordt dan gratis lid van onze Discord server. Hier kun je alles volgen wat ik doe, maar ook zelf je ideeën plaatsten. Je kunt direct vragen stellen aan mij of aan de groep.

HAPPY TRADING!

In 10 weken leer ik jou zelfstandig, veilig en consistent te traden! Boek nu een call!

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *