Wekelijkse Trend Analyse van week 36

foto van scherm btc USDT en MACD en EMA

De inhoud van deze wekelijkse trendanalyse is alleen bedoeld voor educatieve doeleinden en bevat pertinent geen advies. Handelen in cryptocurrencies of andere beleggingsproducten brengen risico’s mee. Vraag er naar bij uw beleggingsadviseur. #disclaimer

Ik maak elke maandag een analyse van de wekelijkse trend, omdat op maandag de nieuwe wekelijkse candle stick start. Door de wekelijkse grafiek te gebruiken om de trend te bepalen heb je een goed beeld bij de “grote” trend. Omdat ik ook nog andere opdrachten/projecten heb lopen kom ik hier lang niet altijd aan toe. Na een hele fijne vakantie heb ik deze week weer mijn longlist onder de loop genomen. Het Trading Dutch Systeem is ingericht om Long te gaan. Mogelijke Short posities worden nog niet aangegeven.

Trend analyse van deze week

In de wekelijkse trend analyse kwam ik helaas weinig bijzonders tegen bij de altcoins deze week. Ik heb toch nog 5 altcoins op mijn shortlist geplaatst, omdat het Trading Dutch Signaal een verschil vertoonde ten opzichten van alle andere coins in de weekly trend. Helaas staat er deze week geen enkele coin op mijn Priolist. Ik gebruik van alle drie de lijsten (long, short en prio) een en dezelfde Excel document. Hieronder kun je een voorbeeld downloaden, waar je in een oogopslag inzicht hebt in de gedragingen van de huidige trend en welke munten interessant zijn om de komende week in de gaten te houden.

Elke maandag start de nieuwe candle stick van de weekgrafiek, daarom vind ik het belangrijk dat ik op de maandag (uiterlijk dinsdag) de wekelijkse trend analyse doe. Daarna hoef ik alleen de cryptocurrencyparen op mijn shortlist en prioritylist in de gaten te houden.

Mijn bevindingen met printscreens en opmerkingen zijn zojuist gepost op Discord.

Als het lukt deze week zal ik ook coinmarketcap scannen om te zien of er nog andere coins zijn die mogelijk interessant zijn op dit moment.

In 10 weken leer ik jou zelfstandig, veilig en consistent te traden! Boek nu een call!

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *