Trading mentor

Ik train mensen zich te ontwikkelen tot zelfstandige swingtraders

Investeer in jezelf en krijg de ondersteuning die je nodig hebt om een zelfstandige, consistente en stressvrije trader te zijn.

Fabian Leferink Professional

Plan vandaag nog een gratis kennismakingsgesprek in

Het kennismakingsgesprek is als volgt opgebouwd:

Maak je doelen helder

Wat is jouw reden om een onafhankelijke, consistent winstgevende trader te worden?

Identificeer obstakels

Waarom ben je nog geen zelfstandige, blije en consistent winstgevende trader?

Plan actiestrategie​

Wat is je plan en welke strategie pas je toe die aansluit bij jouw specifieke doel?

Verbeter jezelf

Hoeveel investeer je in jezelf, tijd en geld, om jouw doel te bereiken?

Fabian Leferink, Jouw Crypto & Personal Trading Mentor

Ik ben begonnen met handelen in 2014, voornamelijk aandelen en ben verschoven naar cryptocurrency in 2016. Geld verdiend, geld uitgegeven en geld verloren. Ik heb het allemaal gedaan. Mijn fascinatie voor de candlestick grafieken is erg groot en ik ben een gepassioneerd docent. Ik heb mijn eigen systeem voor het verhandelen van cryptocurrency ontwikkeld op basis van de technische analyse. Een systeem dat een diepgaand begrip heeft van hoe de technische analyse werkt en met het gebruik van maar een paar indicatoren, maar wel precies op die manier ingezet zoals de indicatoren echt bedoeld zijn om te gebruiken. No nonsens, gewoon duidelijke en professionele analyses. Ik richt mij specifiek op swing traden. Het is zo leuk om te zien als mijn studenten het Gebied van Waarde in hun analyses ontdekken en dat ik de verschuiving zie van beginner naar een consistent winstgevende trader. Dat maakt me trots!

Fabian Leferink's ervaring

Fabian heeft altijd lesgegeven vanwege zijn passie voor traden. Eerst aan familie en vrienden, maar al snel aan mensen die via mond-tot-mondreclame bij Fabian zijn gekomen. Het duidelijk aanleren en communiceren van de lesstof zit Fabian in het bloed en nu richt hij zich op ondernemers.

Technische analyse

Sinds 2014

Cryptocurrency

Sinds 2016

Les geven

Sinds 2019

Mentoring & Coaching

Sinds 2021

Lees wat mijn klanten zeggen over hun coachingervaring​

TradingDutch is super om te volgen. De gegeven uitleg is accuraat en oprecht. Geen valse beloftes of waanzinnige verhalen met astronomische bedragen maar de gewone recht toe, recht aan uitleg zoals het hoort. Fabian kent de materie als geen ander en kan deze ook perfect uitleggen. Bij vragen en/of problemen neemt hij de tijd om alles uit te klaren. Top !!!

Ik heb afgelopen maanden de stressvrij traden cursus gedaan bij Traidingdutch. Hierover ben ik heel erg tevreden! Het is een hele prettige cursus die je echt stap voor stap leert het traden onder de knie te krijgen. Het fijne vond ik echt dat Fabian echt kijkt en luistert naar je persoonlijke behoefte en hier goed op in speelt. Fabian is super flexibel en behulpzaam en altijd extra bereikbaar voor hulp en feedback. Ik heb hierdoor de training in mijn eigen tempo kunnen volgen en afronden en er was altijd tijd en ruimte voor herhaling en of verdieping op onderwerpen.

Plan een gratis introductie coaching gesprek en neem je eerste stap in de richting van jouw doel!

Boek vandaag nog je een-op-een live introductiesessie rechtstreeks in mijn agenda.
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Plan vandaag nog een gratis kennismakingsgesprek in

Beschikbare Coupon

X