Masterclass Crypto Trading voor financieel adviseurs

Stressvrij Traden voor
Financieel Adviseurs

Zelfstandig traden in 12 weken

Hèt coaching programma dat jou alles leert om zelfstandig, consistent en stressvrij te handelen in cryptocurrency en een volwaardig gesprekspartner te zijn op het gebied van cryptocurrency voor jouw klanten

Paniek gezicht

Welk cryptonieuws moet ik in vredesnaam geloven?

In het ene bericht staat dat de prijs van Bitcoin dit jaar nog stijgt naar meer dan 120.000 Dollar en in het andere bericht wordt er gewaarschuwd voor de daling van Bitcoin naar 50.000 Dollar op korte termijn. Wat moet ik nou geloven? De berichten kunnen niet allebei waar zijn!

Mijn klanten kopen al crypto en ik heb geen idee hoe het werkt

Tegenwoordig spreek ik bij na iedere dag wel een klant die er mee bezig is en verwacht dat ik weet van de hoed en de rand, sterker nog, dat ik geld verdien met crypto. Ik heb echter geen idee!
Welke munt is interessant en waarom? Op welk moment koop ik dan deze munt of juist niet? Ik weet dat er iets bestaat als een technische analyse, maar hoe werkt dat dan? Kan ik nou echt uit grafieken lezen wanneer ik moet instappen en uitstappen?

Als financieel advieseur zou ik toch voorop moeten lopen bij kansen zoals dit!

Iedereen weet inmiddels dat je met cryptocurrency geld kunt verdienen en dat het heel toegankelijk is voor iedereen. Mijn klanten verwachten dat ik iets wat zo hot is en interessant is voor eigenlijk iedere volwassen burger, kan uitleggen, er over kan adviseren en op zijn minst al een plan voor mijzelf uitgestippeld heb en er vol mee aan de slag ben. Zo niet, om ik totaal niet geloofwaardig over.

Zoveel cryptocurrencies en zoveel mogelijkheden 😱

Welke cryptocurrency kan ik nu het beste kopen?

tim-gouw-1K9T5YiZ2WU-unsplash

Easy Packages

Hoe zou het voor je zijn als:

Je wel vermogen aan het opbouwen bent door te handelen in cryptocurrency

En dat je beschikt over een structuur, een plan, de juiste strategie en alle kennis die er voor nodig is om hiermee succesvol te worden, zodat je als financieel adviseur echt serieus genomen wordt op dit gebied?

Als je serieus kunt meedoen aan een gesprek over geld verdienen met cryptocurrency

En dat je uit ervaring spreekt, mensen helpt en adviseert en ook goed onderbouwd kunt uitleggen wat wel en wat niet handig is om te doen als het om cryptocurrency gaat, zodat je overkomt als een zelfverzekerde financieel adviseur.

Je aan jouw klanten kunt uitleggen hoe ze het nieuws over Bitcoin moeten interpreteren

Je laat zien dat je weet hoe je de nieuwsberichten over cryptocurrency, tegenstrijdig of niet, moet interpreteren en hoe je handig gebruik kunt maken van dit nieuws en welk nieuws je echt links moet laten liggen.

Dat is allemaal mogelijk met deze training van 12 weken

Inclusief 4 online live sessies via Zoom

Aan het eind van deze training:

Ja ik doe mee!

Waarom zou je deze training nou echt moeten volgen?

Wat is het resultaat?

€ 3500,-

Ex BTW

Investeer eenmalig

€ 1250,-

Ex BTW

Investeer in 3 termijnen

TradingDutch is rating excellent on TrustPilot

Regelmatig gestelde vragen

Hoewel ik mij richt op het lesgeven aan financieel adviseurs, heb ik ook succesvol mensen begeleid die in een andere branche werken (o.a. horecaondernemers, vastgoedondernemers, vaste baan bij de overheid, pensionado’s).

Met 3 tot 4 uur per week kun je deze training inclusief het huiswerk en de toetsen makkelijk afronden

Deze training is juist geschikt voor een beginner, het is zo opgebouwd dat alle complexiteit van het handelen en cryptocurrency uit elkaar is getrokken en in behapbare stukken is verdeeld. Stap voor stap wordt je begeleid door het gehele proces. Er zijn verschillende mogelijkheden voor live contact in de training opgenomen, zodat je altijd met je vragen terecht kunt.

Het is belangrijk dat je voldoende tijd inplant om deze training te volgen, zo’n 3 tot 4 uur per week.

Dit is inclusief de live sessies die in jouw training gegeven worden. 

Zorg dat je deze in je agenda hebt staan en dat je hier ruimte voor vrijmaakt.

Tijdens de training gebruiken we Zoom, TradingView, een Exchange naar keuze en een authenticatieapp naar keuze. Zorg dat je minimaal Zoom hebt gedownload en ingesteld op jouw webcam en microfoon en een authenticatieapp op je telefoon hebt geïnstalleerd. De meeste mensen gebruiken Google of Microsoft Authenticator, maar het mag ook een ander zijn.

Als je ook al een account hebt op TradingView en een exchange is dat alleen maar mooi meegenomen. 

Kijk op tradingdutch.com/tools voor meer informatie en kortingen!

Je hebt drie live Q&A’s met Fabian Leferink en 24×7 de mogelijkheid om vragen te stellen in de Telegram VIP groep. Om jouw vragen goed te beantwoorden maakt Fabian vaak een persoonlijke video voor jou. 

Fabian beantwoord de vragen altijd binnen 1 – 2 werkdagen en vaak eerder. 

De training blijft tenminste een jaar beschikbaar en de video’s en teksten kun je binnen dit jaar zo vaak bekijken als je wilt. Het is jouw verantwoording om daadwerkelijk er mee aan de slag te gaan en te zorgen dat je de informatie door en door kent. Ik ga er echt vanuit dat je deze training afneemt, omdat je niet langer kunt wachten om zelfstandig te handelen in cryptocurrency en je committeert aan de tijd die je voor jezelf hebt ingepland. 

Live sessies, zoals een Q&A, zijn voor de deelnemers van de training altijd terug te kijken. Vragen die je hebt kun je via Telegram stellen of bewaren voor de volgende Q&A.

Mocht je een keer verhinderd zijn en een week niet aan de training toekomen, dan kun je de week er na iets extra’s doen. 

Richting het einde van de training, op het moment dat je zelfstandig aan het handelen, bent wordt je uitgenodigd om deel te nemen aan de TradingDutch VIP Live sessies die om de week op maandag van 13:00 tot 14:30 plaatsvinden. 

In deze sessie trek je op met andere leerlingen die een programma gevolgd hebben bij TradingDutch. De leden van deze groep heb je al ontmoet in Telegram. In deze sessies worden lessen gegeven, gezamenlijk analyses gemaakt en leren we van elkaar. 

Na de training kun je blijven deel uitmaken van deze groep als je een TradingDutch VIP Silver abonnement afsluit. De kosten van dit abonnement bedragen op dit moment 31,20 per maand (=20% korting) als je per jaar betaald en 39,00 als je per maand betaald. Dit is een early bird prijs. 

Ja, je kunt de training in drie maandelijkse termijnen betalen.

Je kunt je studiekosten aftrekken van de belasting, maar er zijn strenge voorwaarden. Het belangrijkste is dat de opleiding voor je (toekomstig) beroep moet zijn en een leertraject is. Dat betekent dat je kennis opdoet onder begeleiding of toezicht. Verder mag je alleen de noodzakelijke kosten meetellen. Denk aan:

  • collegegeld, cursusgeld, lesgeld of examengeld
  • leermiddelen die je van de opleiding móet hebben, zoals boeken of bepaalde software

Voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen met de Belastingtelefoon via 0800-0543.

Nee, de bedragen voor deze training zijn exclusief BTW.